Voor als het ECHT SCHOON moet!!!
Voor bedrijf en particulier

Glasoplevering

 

 

 

 

 

 

 

 

U krijgt nieuwe ramen en als de glaszetter klaar is zitten er nog wat plaatsingsresten op het glas, ook dat kunnen wij professioneel voor u verwijderen.

Bent u glaszetter? Ook dan is het mogelijk om met ons een afspraak te maken zodat wij na uw werkzaamheden uw resultaat nog mooier kunnen maken door het volledig schoon te maken.

Kitresten, verfresten en stickers worden volledig door ons verwijdert. 

 

Bouwoplevering

 

 

Bouwschoonmaak is één van de schoonmaakwerkzaamheden waarin wij uitblinken! Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten opleveringsschoonmaak. Bouwterreinen hebben vaak een andere behandeling nodig dan normale ruimten en brengen risico’s met zich mee. Bouwschoonmaak doen wij voornamelijk in de bouw maar ook regelmatig bij particulieren. Heeft u behoefte aan een schoonmaakbedrijf dat uw bouwterrein opruimt? Schakel dan Swierstra dienstverlening in!

Bouwschoonmaak algemeen

Bouwterreinen brengen andere omstandigheden met zich mee dan de ruimten waarin wij normaal schoonmaken. Geen bestrating, bouwstof en bouwafval maken een bouwterrein tot een moeilijke plek om schoon te maken. Toch is het schoonmaken van bij voorbeeld een bouwkeet of een pand na bouwoplevering van groot belang voor de aannemer. Onderdelen die wij bij een opleveringsschoonmaak schoonmaken zijn:

  • De uitvoerderskeet
  • De schaftkeet
  • De sanitairkeet
  • Bouwopruiming

Wanneer uw pand om welke reden dan ook wordt verbouwd waardoor u zich tijdelijk in mobiele units moet vestigen, kunnen wij ook hiervoor uw schoonmaakonderhoud voor de duur van de bouw uitvoeren.


Opleveringsschoonmaak

Ook voor opleveringsschoonmaak kunt u terecht bij Swierstra diensverlening. De opleveringsschoonmaak gebeurt aan het einde van een bouwproject. Wij helpen u graag mee op het op te leveren gebouw tip top in orde te maken. De volgende onderdelen nemen wij daarbij extra onder handen zodat het gebouw er als nieuw uitziet:

  • Het sanitair
  • Reiniging van de keukens
  • De vloeren
  • De ramen
  • Deuren & plinten

Voor een complete opmaak van de uit te voeren schoonmaakwerkzaamheden maken wij graag een afspraak met u.


Het Bouwschoonmaak Schoonmaakteam

Swierstra dienstverlening heeft gespecialiseerde mensen om zich heen die graag de handen uit de mouwen steken. Dit team van specialisten is uitermate geschikt voor het aanpakken van de werkzaamheden in en rondom een bouwterrein. Zij zien het schoonmaken van bouwketen en het opruimen van bouwvuil als onderdeel van het bouwproces en weten hoe belangrijk het is om in een opgeruimde omgeving te werken. Daarnaast zijn onze mensen er van bewust dat er na de bouw een schoon en nieuw pand opgeleverd dient te worden en nemen daarom opleveringsschoonmaak serieus. U kunt dus verwachten nadat Swierstra is langs geweest dat uw terrein er weer schoon en opgeruimd uitziet.
Het opleveringsschoonmaak schoonmaakteam maakt bouwterreinen schoon. 


Neem contact op voor bouw schoonmaak

Indien u geïnteresseerd bent in onze bouw schoonmaak, dan staan wij u graag te woord. Verschillende bouwondernemingen en aannemers zijn u voor gegaan en willen als referentie dienen. Het opvragen van referenties is alleen mogelijk indien wij u een offerte mogen aanbieden, dit ter bescherming van de privacy van onze klanten en uit oogpunt van het concurrentiebeleid.

Neem voor een bouwschoonmaak offerte contact op met het contactformulier of bel 0639178713