Voor als het ECHT SCHOON moet!!!
Voor bedrijf en particulier


Meubelreiniging

Swierstra Dienstverlening werkt met een een speciale werkwijze. Hierdoor zijn wij gespecialiseerd in het milieuvriendelijk en duurzaam reinigen van meubels. Wij werken op locatie. De meubelreiniging vindt plaats op een afgesproken locatie. Dat kan dus zelfs bij jou aan huis! Voor de meubelreiniging worden natuurlijke gebruikt. Bovendien zijn ze biologisch afbreekbaar.


Banken en gestoffeerde meubels reinigen

De reiniging van gestoffeerde meubels en banken verloopt in een aantal stappen. Swierstra Dienstverlening voert in de meeste gevallen eerst een testreiniging uit. Zo is meteen duidelijk hoe verontreinigd je meubel is. Daarna volgt met een speciale machine de diepreiniging. Deze machine klopt en zuigt. Huisstofmijten en de uitwerpsel daarvan worden zo los getrild. Hierbij maken we gebruik van natuurlijke en biologisch afbreekbare producten. Er worden dus geen chemicaliën gebruikt.Na de professionele reiniging van Swierstra Dienstverlening zijn je meubelen weer hygiënisch schoon. Bovendien ruiken ze lekker fris. Je kunt gestoffeerde meubels en banken regelmatig laten reinigen. Zo blijven meubels langer schoon én wordt de levensduur zelfs verlengd
Tapijtreiniging 

Tapijt, vloerkleed, karpet, trap, gordijnen, auto en matrashoezen en dekbedden vlekkeloos schoon!Op zoek naar een servicegerichte tapijtreiniger in uw omgeving? Onze specialisten weten raad met elke klus, van uw vloerkleed tot een grondige reiniging van uw parket. Zowel zakelijke klanten als particulieren bezorgen wij graag aan een schone en frisse woon- of werkplek. Swierstra dienstverlening combineert kwaliteit met een uitstekende service en scherpe prijzen. Ervaar het zelf en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.