Voor als het ECHT SCHOON moet!!!
Voor bedrijf en particulier

Klus en/of schilderwerk.Bent u op zoek naar een schilder of een klusbedrijf in Friesland, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Swierstra Dienstverlening is hoofdzakelijk werkzaam in Friesland. Voor al u schilderswerkzaamheden kunt u bij ons terecht, zowel voor binnenschilderwerk als buitenschilderwerk, denk hierbij aan het schilderen van uw kozijnen, deuren, muren, gevelbetimmering, schuren, garages, schuttingen en tuinmeubelen. Ook voor klussen in combinatie met uw schilderwerk staan wij voor u paraat, het behangen van uw binnenmuren met bijvoorbeeld glasvezelbehang of het vervangen van rotte delen in uw houtwerk of complete vervanging van bijvoorbeeld uw kozijnen behoort allemaal tot onze mogelijkheden. 


Verder bestaat ons kluswerk uit kleine klusjes zoals ophangen van planken of kastjes aan de muur tot grote klussen zoals bijvoorbeeld het plaatsen van afscheidingswanden. Ook voor het aanbrengen van wandisolatie op zolder of in de schuur, reparaties en kleine installatieklussen kunt u op ons rekenen.


 In overleg nemen wij ook grote installatieklussen aan in samenwerking met gerenommeerde collega installateurs, denk hierbij aan het renoveren of complete nieuwbouw van uw keuken of badkamer. Wij staan garant voor een hoog afwerkingsniveau van ons schilder- en kluswerk. Graag maken wij een vrijblijvende afspraak voor advies of een offerte.