Voor als het ECHT SCHOON moet!!!
Voor bedrijf en particulier

 

 

 

Particulieren


 

 

Door verschillende omstandigheden komt u in het huishouden soms niet aan bepaalde schoonmaakwerkzaamheden toe. Bent u daarom op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor particulieren? 

Neem dan contact met Swierstra Dienstverlening op voor professionele schoonmaak voor particulieren!


SCHOONMAAKBEDRIJF PARTICULIER 


Gezocht naar schoonmaakbedrijf particulier? Swierstra Dienstverlening verricht grote huishoudelijke werkzaamheden, het is mogelijk om dit periodiek uit te laten voeren. 

U kunt dan denken aan groot schoonmaakonderhoud van sanitair, het reinigen van vloeren, het verwijderen van groenaanslag, het ledigen van dakgoten, het reinigen van daken, het grondig reinigen van de keuken, het afnemen van deuren en gevelonderhoud. 

Of heeft u voor een glazenwasser Friesland geheel afgezocht en bent u als particulier op zoek naar een periodieke glazenwasser? Dan helpt Swierstra Dienstverlening , hét professionele schoonmaakbedrijf voor particulieren, u graag. 


ONZE DIENSTEN 


Schoonmaak bij verhuizing Schoonmaak na verbouwing Glasbewassing, Gevelreiniging, Vloeronderhoud, Dieptereiniging Dakgoten, Spinvrij woning of bedrijf Ontruiming van woningen of bedrijvenONZE DIENSTEN


* Schoonmaak bij verhuizing

* Schoonmaak na verbouwing

* Glasbewassing

* Gevelreiniging

* Vloeronderhoud

* Dieptereiniging Dakgoten

* Spinvrij woning of bedrijf

* Ontruiming van woningen of bedrijven

 * Dakreiniging