Voor als het ECHT SCHOON moet!!!
Voor bedrijf en particulier

Glasbewassing en Specialistische reiniging

 

Glasbewassing

Glasbewassing is een kunst op zich. Goed schoon én zonder strepen vraagt om vakmanschap. Swierstra dienstverlening heeft ruime ervaring in glazenwassen. Vakmensen! Met een klantgerichte werkwijze verzorgen zij bij vele klanten periodiek de glasbewassing en horen bij ons ook standaard de kozijnen en deuren bij het glazenwassen.

Glasbewassing is ook veilig schoonmaken!

Kwaliteit, snelheid en veiligheid gaan hand in hand bij Swierstra dienstverlening. Zo beschikken al onze teams over modern en goedgekeurd materiaal. Bovendien weten onze ervaren medewerkers exact wat wel of niet toegestaan en/of verantwoord is. Zij zijn dan ook optimaal geïnformeerd en getraind. Veilig werken gaat bij Swierstra dienstverlening boven alles!

Interesse?

Schone ramen. Hét visitekaartje van uw onderneming. Wilt u ook schone ramen? Zonder strepen? Neem dan vandaag nog contact op met Swierstra dienstverlening. Experts in glasbewassing!


Vloeronderhoud:

Een vloer wordt vaak intensief gebruikt en bij het dagelijkse of wekelijkse vloeronderhoud word daar dan ook veel aandacht aan besteed. Daar naast is het goed om incidenteel de vloer intensief te reinigen. Dit verbetert niet alleen de uitstraling van uw gebouw, maar zorgt er ook voor dat de vloer langer meegaat. Vloeronderhoud als verlengstuk van het gebouw en onderhoud. Swierstra dienstverlening heeft de kennis in huis om diverse soorten vloeren vakkundig te reinigen. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in 

het reinigen van :

  • Tapijt
  • Linoleum
  • Houten vloeren en parket
  • (Natuur) stenen vloeren

Naast het reinigen, kunnen we ook een na behandeling geven die de vloer beschermt tegen vuil en vlekken. 

 

 

 

 

Dakgoot legen/Reinigen


Dakgoot schoonmaken voorkomt wateroverlast

Wanneer je niet tijdig je dakgoot schoon laat maken loop je het risico op een verstopping. Gedurende het hele jaar valt er allerlei vuil in. En vooral in de herfst vallen er vaak veel bladeren in je dakgoot. Deze bladeren en het vuil kunnen gemakkelijk leiden tot een verstopte afvoer, met wateroverlast als gevolg.

Overtollig water op daken kan leiden tot lekkages. Water dat langs de muren naar beneden stroomt veroorzaakt schimmel en houtrot. Je dakgoot reinigen en het tijdig en regelmatig laten leeghalen van de dakgoten voorkomt deze problemen.


 

Dakgoot laten reinigen? 

 

Vermoed je dat je dakgoot vervuild is of lijkt het je sowieso een goed idee om je dakgoot op regelmatige basis te laten reinigen? Kies dan voor de kwaliteit en service van echt-schoon . Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

 

Houtwerk reinigen

Het houtwerk van je woning krijgt door het jaar heen veel te verduren. Het wordt constant blootgesteld aan zonlicht, neerslag, (lucht)vervuiling en insecten. Onder invloed van al deze factoren verliest het houtwerk zijn natuurlijke glans. Ook de kleur en duurzaamheid worden aangetast. Als het houtwerk regelmatig wordt schoongemaakt verleng je de levensduur. We raden daarom aan dit minimaal één keer per jaar te doen.Vervuiling van het houtwerk

Vervuiling tast het houtwerk geleidelijk aan. Er komen heel wat chemische stoffen op het houtwerk terecht die je niet kunt zien en natuurlijke stoffen zoals zand. Zo ontstaat er een opeenhoping van vuil op de verflaag van het houtwerk. Deze laag vuil houdt vocht vast. Vocht is weer een voedingsbodem voor algen en mos. Als het vuil gaat inwerken op de verf wordt deze laag aangetast. Er vindt verkleuring en onthechting van de verf plaats en uiteindelijk wordt het hout aangetast. Op een lange termijn kan dit houtrot tot gevolg hebben.

 

Onderhoud de verflaag goed

Op schoon hout zullen de weersinvloeden veel minder invloed hebben. Een glad oppervlak stoot water makkelijker af. Vocht blijft dan niet zo lang aanwezig en zal zo het hout minder snel aantasten.

Bevuild houtwerk met een oudere verflaag blijft langer nat. Hierdoor slaat de verflaag op een gegeven moment mat uit. Hoe slechter de staat van de verflaag, hoe makkelijker vuil blijft hangen. Het schoonmaken van het hout wordt zo op den duur alleen maar moeilijker.

 

Houtwerk laten reinigen

 Regelmatige reiniging van je houtwerk zorgt dus voor een langere levensduur. De kozijnen op de benedenverdieping kun je zelf vrij makkelijk bereiken. Gebruik hier echter nooit een schuurspons en schoonmaakmiddelen met een schurende werking of agressieve middelen zoals bleek of chloor voor. Dit zorgt voor beschadigingen.

Het houtwerk buiten schoonmaken in de nok van je dak of bij de dakkapel is echter lastig. Professionele hulp is dan wel welkom. Komt de glazenwasser al langs? Laat hem bij het ramen wassen ook meteen het houtwerk reinigen. Bij echt-schoon kun je makkelijk meerdere diensten tegelijk uit laten voeren. Hier kun je een handig abonnement voor afsluiten. Op die manier komen we op afgesproken momenten bij je langs om het door jou aangevraagde onderhoud uit te voeren